Να στείλετε μήνυμα
Kunshan Grace Hardware Co., Ltd.
Προϊόντα
απόσπασμα
Προϊόντα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Company News About Οι σύνδεσμοι εφαρμόζονται και εξετάζονται
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Mrs. Miranda Li
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Οι σύνδεσμοι εφαρμόζονται και εξετάζονται

2023-01-09
Latest company news about Οι σύνδεσμοι εφαρμόζονται και εξετάζονται

Οι σύνδεσμοι είναι μια κατηγορία μηχανικών μερών που χρησιμοποιούνται για τις συνδέσεις στερέωσης και που χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών. Οι σύνδεσμοι, η χρήση ενός ευρέος φάσματος των βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένης της ενέργειας, της ηλεκτρονικής, των ηλεκτρικών, μηχανικών, χημικών, μεταλλουργικών, υδραυλικών και άλλων βιομηχανιών φορμών, σε ποικίλους μηχανήματα, εξοπλισμό, οχήματα, σκάφη, σιδηροδρόμους, γέφυρες, κτήρια, δομές, εργαλεία, όργανα, χημικές ουσίες, όργανα και προμήθειες, κ.λπ., μπορούν να δουν μια ευρεία ποικιλία των συνδέσμων, είναι μέρη ενός ευρύτερα χρησιμοποιημένα μηχανικά ιδρύματος. Χαρακτηρίζεται από μια ευρεία ποικιλία των προδιαγραφών, διαφορετικές χρήσεις απόδοσης, και η τυποποίηση, serialization, γενίκευση του βαθμού είναι επίσης εξαιρετικά υψηλή. Επομένως, μερικοί άνθρωποι έχουν επίσης εθνικά πρότυπα για μια κατηγορία συνδέσμων αποκαλούμενων τυποποιημένους συνδέσμους, ή αναφέρθηκαν απλά ως τυποποιημένα μέρη.
Εφαρμογή των συνδέσμων
Σε ποικίλους μηχανήματα, εξοπλισμό, οχήματα, σκάφη, οι σιδηρόδρομοι, οι γέφυρες, τα κτήρια, οι δομές, τα εργαλεία, τα όργανα, οι μετρητές και οι προμήθειες, κ.λπ., μπορούν να δουν ποικίλους συνδέσμους. Χαρακτηρίζεται από μια ευρεία ποικιλία των προδιαγραφών, διαφορετικές χρήσεις απόδοσης, και η τυποποίηση, serialization, γενίκευση του βαθμού ειδών είναι επίσης εξαιρετικά υψηλή. Επομένως, μερικοί άνθρωποι έχουν επίσης εθνικά πρότυπα για μια κατηγορία συνδέσμων αποκαλούμενων τυποποιημένους συνδέσμους, ή αναφέρθηκαν απλά ως τυποποιημένα μέρη.
Οι σύνδεσμοι χρησιμοποιούνται ευρέως στα μηχανικά μέρη ιδρύματος. Με την προσθήκη της Κίνας στον ΠΟΕ το 2001 και το βήμα στις τάξεις των δυνάμεων διεθνούς εμπορίου. Τα προϊόντα συνδέσμων της Κίνας εξάγονται σε έναν μεγάλο αριθμό χωρών σε όλο τον κόσμο, και τα προϊόντα συνδέσμων από συνεχίζουν σε όλο τον κόσμο να χύνουν στην κινεζική αγορά. Οι σύνδεσμοι ως ένα από τα προϊόντα με το μεγάλο όγκο εισαγωγών και εξαγωγής στην Κίνα, για να επιτύχουν τη διεθνή σύγκλιση, για να προωθήσουν τις κινεζικές επιχειρήσεις συνδέσμων στον κόσμο, για να προωθήσουν τις επιχειρήσεις συνδέσμων για να συμμετέχουν πλήρως σε διεθνείς συνεργασία και ανταγωνισμό, είναι με τη σημαντική πρακτική και στρατηγική σημασία. Σαν προδιαγραφές κάθε συγκεκριμένες προϊόντων συνδέσμων, διαστάσεις, ανοχές, βάρος, απόδοση, όροι επιφάνειας, που χαρακτηρίζουν τις μεθόδους, καθώς επίσης και την επιθεώρηση αποδοχής, σημάδια και που συσκευάζουν και άλλα τα στοιχεία των συγκεκριμένων απαιτήσεων.
Συνήθως χρησιμοποιημένα όργανα δοκιμής
Η σημαντικότερη πτυχή της ανάπτυξης και του σχεδίου των συνδέσμων είναι ποιοτικός έλεγχος, και υπάρχουν διάφορες σημαντικές πύλες από τα εισερχόμενα υλικά στην αποστολή ολοκληρωμένων προϊόντων, τα οποία έχουν τις διαφορετικές μεθόδους επιθεώρησης. Καταρχάς, το εισερχόμενο υλικό συσχετίζεται με την εμφάνιση, το μέγεθος, τα στοιχεία, την απόδοση, τις επιβλαβείς ουσίες εξεταστικός, κ.λπ. η διαδικασία είναι περισσότερη εμφάνιση, μέγεθος, που χτυπά τα πειράματα, σφυρηλατώντας τις γραμμές ροής η θερμική επεξεργασία είναι περισσότερη εμφάνιση, σκληρότητα, ροπή, ένταση, χρυσός και ούτω καθεξής η επεξεργασία επιφάνειας είναι πιό κάποιοι embrittlement υδρογόνου δοκιμή, επένδυση, αλατισμένος ψεκασμός, κ.λπ., συμπεριλαμβανομένης της αποστολής μιας επιβλαβούς δοκιμής ουσιών. Στο μέγεθος, η δοκιμή εμφάνισης, κοινή είναι δευτεροβάθμια η yuan, περιγράφει τη μέτρηση της μηχανής, συντεταγμένη που μετρά τη μηχανή, ταξινομώντας μηχανή εικόνας (αυτό είναι μια πλήρης μηχανή επιλογής) μηχανική και χημική δοκιμή, κυρίως μηχανή σκληρότητας (Rockwell και Vickers), μηχανή εκτατής δύναμης, μεταλλογραφικό μικροσκόπιο δοκιμή υλικών, υπάρχει μια φασματική συσκευή ανάλυσης, αλατισμένος ελεγκτής ψεκασμού.