De plastic Drywall Muur verankert het Nylon Anker van de Muurstop met Zelf Onttrekkende Schroeven voor Gipsplaat

Min. bestelaantal 1000 Stukken
Prijs $0.02/pieces >=1000 pieces
Verpakking Details Dozen + plastic zakken + pallet of volgens vereiste
Levering vermogen 500 ton/ton per maand
Productdetails
Meetsysteem Metrisch Toepassing Hout/Plastiek/Rubber, Zware industrie, Algemene Industrie
Ankerstype Spijker-in drywall ankers Haven Sjanghai of Ningbo
Hoog licht

Plastic Drywall Muurankers

,

Drywall Muurankers voor Gipsplaat

,

Het nylon Anker van de Muurstop

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De plastic Drywall Muur verankert het Nylon Anker van de Muurstop met Self-tapping Schroeven voor Gipsplaat

De plastic Drywall Muur verankert het Nylon Anker van de Muurstop met Zelf Onttrekkende Schroeven voor Gipsplaat 0De plastic Drywall Muur verankert het Nylon Anker van de Muurstop met Zelf Onttrekkende Schroeven voor Gipsplaat 1De plastic Drywall Muur verankert het Nylon Anker van de Muurstop met Zelf Onttrekkende Schroeven voor Gipsplaat 2De plastic Drywall Muur verankert het Nylon Anker van de Muurstop met Zelf Onttrekkende Schroeven voor Gipsplaat 3

Verwante Producten

De plastic Drywall Muur verankert het Nylon Anker van de Muurstop met Zelf Onttrekkende Schroeven voor Gipsplaat 4De plastic Drywall Muur verankert het Nylon Anker van de Muurstop met Zelf Onttrekkende Schroeven voor Gipsplaat 5

Certificatie

Het de kwaliteitsbeheersysteem van het bedrijf: ISO9001: de certificatie van 2005, ROHS-certificatie, SGS certificatie, Ce-certificatie, enz.De plastic Drywall Muur verankert het Nylon Anker van de Muurstop met Zelf Onttrekkende Schroeven voor Gipsplaat 7 

 

 

Tentoonstelling

De plastic Drywall Muur verankert het Nylon Anker van de Muurstop met Zelf Onttrekkende Schroeven voor Gipsplaat 8 

Testlaboratorium

Kwaliteitscontrole:
De kwaliteitscontrole wordt strikt uitgevoerd van het kopen van grondstoffen in pakhuis aan verschillende machinaal bewerkende optocht en aan definitieve verpakking. Wij hebben Magnetische Poederdetector, het Materiële Testen Machine, Metallographic Microscoop, dergelijke het testen instrumenten, de hoogte van het waarborgproduct - kwaliteit en mooie verschijning.

De plastic Drywall Muur verankert het Nylon Anker van de Muurstop met Zelf Onttrekkende Schroeven voor Gipsplaat 9 

Productieproces

Eerst, hebben wij ons eigen High-precision Digitaal Machinaal bewerkend centrum die voor vorm in speciale Vormworkshop maken, maakt de uitstekende vorm nauwkeurig tot product mooie verschijning en zijn grootte.

De tweede, keuren wij vernietigende optocht goed, die Oxydatieoppervlakte verwijderen, maken helder en schoon en eenvormig en mooi de oppervlakte te zijn.

De plastic Drywall Muur verankert het Nylon Anker van de Muurstop met Zelf Onttrekkende Schroeven voor Gipsplaat 10 

Bedrijfsinformatie

De plastic Drywall Muur verankert het Nylon Anker van de Muurstop met Zelf Onttrekkende Schroeven voor Gipsplaat 11 

FAQ

1Q: Kon u me uw catalogus en prijslijst verzenden?

A: Aangezien wij meer dan duizenden producten hebben, is het werkelijk te moeilijk om elk van catalogus en prijslijst voor u te verzenden. Gelieve te informeren ons de stijl u interesseerde, kunnen wij pricelist voor uw verwijzing aanbieden.

2. Q: Hoe ongeveer de kwaliteit van uw product?

A: 100% inspectie tijdens productie. Onze producten worden verklaard aan ISO9001, de internationale kwaliteitsnormen van TS16949.

3. Q: Welk materiaal van het product kunt u leveren?

A: Koolstofstaal, Legeringsstaal, Roestvrij staal, Messing, Koper of volgens uw vereiste.

4. Q: Wat is de levertijd?

A: Voor producten in voorraad, kunnen wij het binnen 7 dagen verschepen na het ontvangen van uw betaling. Voor gepaste volgorde, binnen 24 ton, is de productietijd 20-35 dagen na bevestigde elke details.

5. Q: Wat is uw verpakking?

A: Onze Normale verpakking hoopt in Kartons, 25kgs/carton, 36cartons/-pallet op. Wij kunnen ook producten volgens uw vereiste inpakken.

6. Q: Wat over de garantie?

A: Wij zijn zeer zeker in onze producten, en wij pakken hen in zeer goed om de goederen in bescherming goed ervoor te zorgen.

Om om het even welk verder probleem betreffende kwaliteitskwestie te vermijden, stellen voor wij u de goederen controleert zodra u hen ontvangt. Als er om het even welk beschadigd vervoer of kwaliteitskwestie zijn, vergeet niet de detailbeelden neem en ons zo spoedig mogelijk contacteer, zullen wij het behoorlijk behandelen om uw verlies ervoor te zorgen tot het kleinst te verminderen.