DIN 417 Ingelast het Koolstofstaalroestvrij staal Setscrew van Setscrew met Hondpunt

Plaats van herkomst Jiangsu, China
Merknaam grace
Modelnummer DIN 417
Min. bestelaantal 1000 Stukken
Prijs $0.01/pieces >=1000 pieces
Verpakking Details Koolstof en plastic zakken.
Levering vermogen 1000 ton/ton per jaar
Productdetails
Eindig opgepoetst Materiaal Roestvrij staal
Meetsysteem Metrisch Hoofdstijl Ronde
Norm DIN Haven Sjanghai of Ningbo
Hoog licht

DIN 417 Ingelaste Setscrew

,

Koolstofstaal Ingelaste Setscrew

,

Metrisch roestvrij staal setscrew

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Hoog - het kwaliteitsroestvrije staal/het koolstofstaal Setscrew met Hondpunt laste Setscrews met Lang Hondpunt DIN in 417

Productomschrijving

1.Standard: DIN, GB enz.

2.Grade: 4.8/6.8/8.8/10.9/12.9

3.Mark: Volgens de eis van de klant
4.Size: M6-M48
 5.Finish: Duidelijk, zwart oxyde, etc. geplateerd zink.
6.Material: Koolstofstaal, legeringsstaal, messing enz.DIN 417 Ingelast het Koolstofstaalroestvrij staal Setscrew van Setscrew met Hondpunt 0DIN 417 Ingelast het Koolstofstaalroestvrij staal Setscrew van Setscrew met Hondpunt 1DIN 417 Ingelast het Koolstofstaalroestvrij staal Setscrew van Setscrew met Hondpunt 2DIN 417 Ingelast het Koolstofstaalroestvrij staal Setscrew van Setscrew met Hondpunt 3DIN 417 Ingelast het Koolstofstaalroestvrij staal Setscrew van Setscrew met Hondpunt 4DIN 417 Ingelast het Koolstofstaalroestvrij staal Setscrew van Setscrew met Hondpunt 5DIN 417 Ingelast het Koolstofstaalroestvrij staal Setscrew van Setscrew met Hondpunt 6DIN 417 Ingelast het Koolstofstaalroestvrij staal Setscrew van Setscrew met Hondpunt 7DIN 417 Ingelast het Koolstofstaalroestvrij staal Setscrew van Setscrew met Hondpunt 8DIN 417 Ingelast het Koolstofstaalroestvrij staal Setscrew van Setscrew met Hondpunt 9

Verwante Producten

DIN 417 Ingelast het Koolstofstaalroestvrij staal Setscrew van Setscrew met Hondpunt 10DIN 417 Ingelast het Koolstofstaalroestvrij staal Setscrew van Setscrew met Hondpunt 11DIN 417 Ingelast het Koolstofstaalroestvrij staal Setscrew van Setscrew met Hondpunt 12DIN 417 Ingelast het Koolstofstaalroestvrij staal Setscrew van Setscrew met Hondpunt 13DIN 417 Ingelast het Koolstofstaalroestvrij staal Setscrew van Setscrew met Hondpunt 14

Certificatie

DIN 417 Ingelast het Koolstofstaalroestvrij staal Setscrew van Setscrew met Hondpunt 15 

Tentoonstelling

DIN 417 Ingelast het Koolstofstaalroestvrij staal Setscrew van Setscrew met Hondpunt 16 

Testlaboratorium

Kwaliteitscontrole:
De kwaliteitscontrole wordt strikt uitgevoerd van het kopen van grondstoffen in pakhuis aan verschillende machinaal bewerkende optocht en aan definitieve verpakking. Wij hebben Magnetische Poederdetector, het Materiële Testen Machine, Metallographic Microscoop, dergelijke het testen instrumenten, de hoogte van het waarborgproduct - kwaliteit en mooie verschijning.

DIN 417 Ingelast het Koolstofstaalroestvrij staal Setscrew van Setscrew met Hondpunt 17 

Productieproces

Eerst, hebben wij ons eigen High-precision Digitaal Machinaal bewerkend centrum die voor vorm in speciale Vormworkshop maken, maakt de uitstekende vorm nauwkeurig tot product mooie verschijning en zijn grootte.

De tweede, keuren wij vernietigende optocht goed, die Oxydatieoppervlakte verwijderen, maken helder en schoon en eenvormig en mooi de oppervlakte te zijn.

DIN 417 Ingelast het Koolstofstaalroestvrij staal Setscrew van Setscrew met Hondpunt 18 

Bedrijfsinformatie

DIN 417 Ingelast het Koolstofstaalroestvrij staal Setscrew van Setscrew met Hondpunt 19 

FAQ

1Q: Kon u me uw catalogus en prijslijst verzenden?

A: Aangezien wij meer dan duizenden producten hebben, is het werkelijk te moeilijk om elk van catalogus en prijslijst voor u te verzenden. Gelieve te informeren ons de stijl u interesseerde, kunnen wij pricelist voor uw verwijzing aanbieden.

2. Q: Hoe ongeveer de kwaliteit van uw product?

A: 100% inspectie tijdens productie. Onze producten worden verklaard aan ISO9001, de internationale kwaliteitsnormen van TS16949.

3. Q: Welk materiaal van het product kunt u leveren?

A: Koolstofstaal, Legeringsstaal, Roestvrij staal, Messing, Koper of volgens uw vereiste.

4. Q: Wat is de levertijd?

A: Voor producten in voorraad, kunnen wij het binnen 7 dagen verschepen na het ontvangen van uw betaling. Voor gepaste volgorde, binnen 24 ton, is de productietijd 20-35 dagen na bevestigde elke details.

5. Q: Wat is uw verpakking?

A: Onze Normale verpakking hoopt in Kartons, 25kgs/carton, 36cartons/-pallet op. Wij kunnen ook producten volgens uw vereiste inpakken.

6. Q: Wat over de garantie?

A: Wij zijn zeer zeker in onze producten, en wij pakken hen in zeer goed om de goederen in bescherming goed ervoor te zorgen.

Om om het even welk verder probleem betreffende kwaliteitskwestie te vermijden, stellen voor wij u de goederen controleert zodra u hen ontvangt. Als er om het even welk beschadigd vervoer of kwaliteitskwestie zijn, vergeet niet de detailbeelden neem en ons zo spoedig mogelijk contacteer, zullen wij het behoorlijk behandelen om uw verlies ervoor te zorgen tot het kleinst te verminderen.