Het grote In een nis gezette Koolstofstaalkruis schroeft de Zwarte Hoofdschroef van de Oxydepaddestoel

Plaats van herkomst Jiangsu, China
Merknaam grace
Modelnummer Paddestoelkop schroef
Min. bestelaantal 1000 Stukken
Prijs $0.10 - $1.00/pieces
Verpakking Details We betalen niet voor de vracht.
Productdetails
Eindig zwart, zwart oxide Materiaal Staal, Koolstofstaal
Meetsysteem Metrisch Hoofdstijl Paddestoel
Norm DIN Kleur Zwarte oxide
Grootte M2-M10 Toepassing Industrie
Certificaat ISO9001:2008 ROHS-CE Verpakking Kartons + plastic Zakken
Steekproef Beschikbaar Haven Sjanghai of Ningbo
Hoog licht

Koolstofstaalkruis In een nis gezette Schroeven

,

Grote Dwars In een nis gezette Schroeven

,

De zwarte Hoofdschroef van de Oxydepaddestoel

Laat een bericht achter
Productomschrijving
Productomschrijving

 

Wij hebben alle standaardbevestigingsmiddelen van DIN, van BS, van JIS en ISO-en andere industriële delen met goed uitgeruste testende faciliteiten en sterke technische kracht.

Het grote In een nis gezette Koolstofstaalkruis schroeft de Zwarte Hoofdschroef van de Oxydepaddestoel 0Het grote In een nis gezette Koolstofstaalkruis schroeft de Zwarte Hoofdschroef van de Oxydepaddestoel 1v

Verwante Producten

Het grote In een nis gezette Koolstofstaalkruis schroeft de Zwarte Hoofdschroef van de Oxydepaddestoel 2Het grote In een nis gezette Koolstofstaalkruis schroeft de Zwarte Hoofdschroef van de Oxydepaddestoel 3Het grote In een nis gezette Koolstofstaalkruis schroeft de Zwarte Hoofdschroef van de Oxydepaddestoel 4Het grote In een nis gezette Koolstofstaalkruis schroeft de Zwarte Hoofdschroef van de Oxydepaddestoel 5Het grote In een nis gezette Koolstofstaalkruis schroeft de Zwarte Hoofdschroef van de Oxydepaddestoel 6

Certificatie

Het grote In een nis gezette Koolstofstaalkruis schroeft de Zwarte Hoofdschroef van de Oxydepaddestoel 7 

Tentoonstelling

Het grote In een nis gezette Koolstofstaalkruis schroeft de Zwarte Hoofdschroef van de Oxydepaddestoel 8 

Testlaboratorium

Kwaliteitscontrole:
De kwaliteitscontrole wordt strikt uitgevoerd van het kopen van grondstoffen in pakhuis aan verschillende machinaal bewerkende optocht en aan definitieve verpakking. Wij hebben Magnetische Poederdetector, het Materiële Testen Machine, Metallographic Microscoop, dergelijke het testen instrumenten, de hoogte van het waarborgproduct - kwaliteit en mooie verschijning.

Het grote In een nis gezette Koolstofstaalkruis schroeft de Zwarte Hoofdschroef van de Oxydepaddestoel 9 

Productieproces

Eerst, hebben wij ons eigen High-precision Digitaal Machinaal bewerkend centrum die voor vorm in speciale Vormworkshop maken, maakt de uitstekende vorm nauwkeurig tot product mooie verschijning en zijn grootte.

De tweede, keuren wij vernietigende optocht goed, die Oxydatieoppervlakte verwijderen, maken helder en schoon en eenvormig en mooi de oppervlakte te zijn.

Het grote In een nis gezette Koolstofstaalkruis schroeft de Zwarte Hoofdschroef van de Oxydepaddestoel 10 

Bedrijfsinformatie

Het grote In een nis gezette Koolstofstaalkruis schroeft de Zwarte Hoofdschroef van de Oxydepaddestoel 11 

FAQ

1Q: Kon u me uw catalogus en prijslijst verzenden?

A: Aangezien wij meer dan duizenden producten hebben, is het werkelijk te moeilijk om elk van catalogus en prijslijst voor u te verzenden. Gelieve te informeren ons de stijl u interesseerde, kunnen wij pricelist voor uw verwijzing aanbieden.

2. Q: Hoe ongeveer de kwaliteit van uw product?

A: 100% inspectie tijdens productie. Onze producten worden verklaard aan ISO9001, de internationale kwaliteitsnormen van TS16949.

3. Q: Welk materiaal van het product kunt u leveren?

A: Koolstofstaal, Legeringsstaal, Roestvrij staal, Messing, Koper of volgens uw vereiste.

4. Q: Wat is de levertijd?

A: Voor producten in voorraad, kunnen wij het binnen 7 dagen verschepen na het ontvangen van uw betaling. Voor gepaste volgorde, binnen 24 ton, is de productietijd 20-35 dagen na bevestigde elke details.

5. Q: Wat is uw verpakking?

A: Onze Normale verpakking hoopt in Kartons, 25kgs/carton, 36cartons/-pallet op. Wij kunnen ook producten volgens uw vereiste inpakken.

6. Q: Wat over de garantie?

A: Wij zijn zeer zeker in onze producten, en wij pakken hen in zeer goed om de goederen in bescherming goed ervoor te zorgen.

Om om het even welk verder probleem betreffende kwaliteitskwestie te vermijden, stellen voor wij u de goederen controleert zodra u hen ontvangt. Als er om het even welk beschadigd vervoer of kwaliteitskwestie zijn, vergeet niet de detailbeelden neem en ons zo spoedig mogelijk contacteer, zullen wij het behoorlijk behandelen om uw verlies ervoor te zorgen tot het kleinst te verminderen.