M2.5-6MM de doos Gebije elkaar bracht Schroef van Ce Csk van de Spaanplaatschroef Geplateerde Houten Zink

Plaats van herkomst Jiangsu, China
Merknaam grace
Modelnummer Zelftappende schroef
Min. bestelaantal 1000 Stukken
Prijs $0.02/pieces >=1000 pieces
Verpakking Details We betalen niet voor de vracht.
Productdetails
Eindig VERZINKT Materiaal Staal, Koolstofstaal
Meetsysteem Metrisch Hoofdstijl PAN
Norm DIN Grootte M2.5-6MM,10MM-200MM
Type Spaanplaat Schroeven Certificaat ISO9001:2008 ROHS-CE
Verpakking Kartons + plastic Zakken Levertijd 15-20 dagen
Steekproef Beschikbaar Rijstijl torx
Haven Sjanghai of Ningbo
Hoog licht

Doos Gebije elkaar bracht Spaanplaatschroef

,

M2.5 Spaanplaatschroef

,

De Geplateerde Houten Schroef van Ce Csk Zink

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Schroef van de de schroefdoos gebije elkaar bracht spaanplaat van Ce csk de zink geplateerde houten

Productomschrijving

Wij hebben alle standaardbevestigingsmiddelen van DIN, van BS, van JIS en ISO-en andere industriële delen met goed uitgeruste testende faciliteiten en sterke technische kracht.M2.5-6MM de doos Gebije elkaar bracht Schroef van Ce Csk van de Spaanplaatschroef Geplateerde Houten Zink 0M2.5-6MM de doos Gebije elkaar bracht Schroef van Ce Csk van de Spaanplaatschroef Geplateerde Houten Zink 1M2.5-6MM de doos Gebije elkaar bracht Schroef van Ce Csk van de Spaanplaatschroef Geplateerde Houten Zink 2M2.5-6MM de doos Gebije elkaar bracht Schroef van Ce Csk van de Spaanplaatschroef Geplateerde Houten Zink 3M2.5-6MM de doos Gebije elkaar bracht Schroef van Ce Csk van de Spaanplaatschroef Geplateerde Houten Zink 4M2.5-6MM de doos Gebije elkaar bracht Schroef van Ce Csk van de Spaanplaatschroef Geplateerde Houten Zink 5M2.5-6MM de doos Gebije elkaar bracht Schroef van Ce Csk van de Spaanplaatschroef Geplateerde Houten Zink 6M2.5-6MM de doos Gebije elkaar bracht Schroef van Ce Csk van de Spaanplaatschroef Geplateerde Houten Zink 7

Verwante Producten

M2.5-6MM de doos Gebije elkaar bracht Schroef van Ce Csk van de Spaanplaatschroef Geplateerde Houten Zink 8M2.5-6MM de doos Gebije elkaar bracht Schroef van Ce Csk van de Spaanplaatschroef Geplateerde Houten Zink 9M2.5-6MM de doos Gebije elkaar bracht Schroef van Ce Csk van de Spaanplaatschroef Geplateerde Houten Zink 10M2.5-6MM de doos Gebije elkaar bracht Schroef van Ce Csk van de Spaanplaatschroef Geplateerde Houten Zink 11M2.5-6MM de doos Gebije elkaar bracht Schroef van Ce Csk van de Spaanplaatschroef Geplateerde Houten Zink 12

Certificatie

M2.5-6MM de doos Gebije elkaar bracht Schroef van Ce Csk van de Spaanplaatschroef Geplateerde Houten Zink 13 

Tentoonstelling

M2.5-6MM de doos Gebije elkaar bracht Schroef van Ce Csk van de Spaanplaatschroef Geplateerde Houten Zink 14 

Testlaboratorium

Kwaliteitscontrole:
De kwaliteitscontrole wordt strikt uitgevoerd van het kopen van grondstoffen in pakhuis aan verschillende machinaal bewerkende optocht en aan definitieve verpakking. Wij hebben Magnetische Poederdetector, het Materiële Testen Machine, Metallographic Microscoop, dergelijke het testen instrumenten, de hoogte van het waarborgproduct - kwaliteit en mooie verschijning.

M2.5-6MM de doos Gebije elkaar bracht Schroef van Ce Csk van de Spaanplaatschroef Geplateerde Houten Zink 15 

Productieproces

Eerst, hebben wij ons eigen High-precision Digitaal Machinaal bewerkend centrum die voor vorm in speciale Vormworkshop maken, maakt de uitstekende vorm nauwkeurig tot product mooie verschijning en zijn grootte.

De tweede, keuren wij vernietigende optocht goed, die Oxydatieoppervlakte verwijderen, maken helder en schoon en eenvormig en mooi de oppervlakte te zijn.

M2.5-6MM de doos Gebije elkaar bracht Schroef van Ce Csk van de Spaanplaatschroef Geplateerde Houten Zink 16 

Bedrijfsinformatie

M2.5-6MM de doos Gebije elkaar bracht Schroef van Ce Csk van de Spaanplaatschroef Geplateerde Houten Zink 17 

FAQ

1Q: Kon u me uw catalogus en prijslijst verzenden?

A: Aangezien wij meer dan duizenden producten hebben, is het werkelijk te moeilijk om elk van catalogus en prijslijst voor u te verzenden. Gelieve te informeren ons de stijl u interesseerde, kunnen wij pricelist voor uw verwijzing aanbieden.

2. Q: Hoe ongeveer de kwaliteit van uw product?

A: 100% inspectie tijdens productie. Onze producten worden verklaard aan ISO9001, de internationale kwaliteitsnormen van TS16949.

3. Q: Welk materiaal van het product kunt u leveren?

A: Koolstofstaal, Legeringsstaal, Roestvrij staal, Messing, Koper of volgens uw vereiste.

4. Q: Wat is de levertijd?

A: Voor producten in voorraad, kunnen wij het binnen 7 dagen verschepen na het ontvangen van uw betaling. Voor gepaste volgorde, binnen 24 ton, is de productietijd 20-35 dagen na bevestigde elke details.

5. Q: Wat is uw verpakking?

A: Onze Normale verpakking hoopt in Kartons, 25kgs/carton, 36cartons/-pallet op. Wij kunnen ook producten volgens uw vereiste inpakken.

6. Q: Wat over de garantie?

A: Wij zijn zeer zeker in onze producten, en wij pakken hen in zeer goed om de goederen in bescherming goed ervoor te zorgen.

Om om het even welk verder probleem betreffende kwaliteitskwestie te vermijden, stellen voor wij u de goederen controleert zodra u hen ontvangt. Als er om het even welk beschadigd vervoer of kwaliteitskwestie zijn, vergeet niet de detailbeelden neem en ons zo spoedig mogelijk contacteer, zullen wij het behoorlijk behandelen om uw verlies ervoor te zorgen tot het kleinst te verminderen.